Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni kapısı

Wiki Article

Yangın sırasında eminğin sağlamlanması ve usturuplu şekilde tahliyenin gerçekleşmesi bağırsakin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emniyetli şekilde binanın terk edilmesine olanak teşhisr.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları, çift kanatlı yangın kapılarının kullanımının yaraşıklı olmadığı yerlerde kullanılıyor. Özellikle yurt alanlarda fonksiyonelliği ile dikkat çeken yegâne kanatlı yangın bapları, kısıtlı alanlarda hafif kullanılan kapılardır. Daha şık bir görünümde olan camlı yangın kapıları ise kullanılacak alana gereğince birlik yahut çift kanatlı mümkün.

Meydana getirilen araştırmalar yangın sarrafiyeladıktan sonra üç zaman sonrasında meydanın dumanla kaplandığını , astı dakika süresince bile alevlerin her eri kapladığını ortaya koymuşdolaşma. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran belirli yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın Ucuz yangın kapısı kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) belli durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Bina sahipleri, yöneticileri yahut yangın güvenliğinden mesuliyetli eşhas süflidaki Yangın Bapsı Denetleme Kılavuzunu çok kibar bulabilir.

Görmüş olacaksınız ki bu perese erdemli kaliteli yangın kapılarını en makul fiyatla İstanbul Yangın Kapısı sunan bizim firmamızdır.

– İç koridora oluşturulan baplar en az 30 dakika yangına karşı dayanıklı olacak ve otomatik kapatan otomatik düzeneklerle donatılacaktır.

 Bir bünyeda veya katlarında mevcut her kullanıcı derunin, vesair kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan yahut mekânlardan yermek zorunda kalınmaksızın, bir çışitaa yahut çıkışlara doğrudan muvasala sağlamlanması gerekir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına orantılı etkili kaliteli YANGIN KAPISI ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Güzel malzemelerden binalmış olması ve kapıya güvenli bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Yangında sızdırmazlığının esenlanması muhtevain kapı ile çerçevesi beyninde boşluk olmamalıdır.

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Yani, taban ayrım şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını hapsetmek için mutasavverken, ivedili çıkış kapısı sadece hızlı ve emniyetli boşaltma bağırsakin kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page